ALGEMENE VOORWAARDEN


Bedankt voor uw interesse in het boeken van een afspraak bij BOLD Tattoo studio. Het is belangrijk dat u een paar minuten de tijd neemt om dit te lezen voordat u het formulier invult.

Voorwaarden:

– Als u overweegt om meer tatoeages te laten zetten, stuur dan één verzoek. Als u meerdere ideeën heeft, probeer uw idee dan nauwkeurig te beschrijven.

– Als je bijpassende tatoeages wilt krijgen met een vriend/familielid, stuur dan een verzoek.

– Wilt u samen met een vriend/familielid een tatoeage, maar niet een bijpassende, stuur dan een apart verzoek.

– Wij proberen altijd binnen 14 dagen te reageren met een geschatte prijsklasse.

– Houd er rekening mee dat wij uw tatoeage mogelijk niet uitvoeren. Maar ook als u geen afspraak krijgt, krijgt u antwoord.

– Controleer altijd uw spam!

– Uw aanvraag is vrijblijvend, nadat u reactie heeft ontvangen kunt u alsnog beslissen of u wilt boeken.

– Om uw afspraak te boeken, is een niet-restitueerbare aanbetaling van € 100-200 vereist.

– Wij sturen u een e-mail ter bevestiging van uw afspraak met instructies voor het betalen van de aanbetaling.

– U dient de aanbetaling binnen maximaal 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail te voldoen. Anders wordt uw boeking automatisch geannuleerd.

– Indien de afspraak verzet moet worden, verzoeken wij u dit minimaal twee weken voor de afspraak aan ons door te geven. Dan blijft de aanbetaling geldig.

– Wij kiezen jou vanwege jouw idee en plaatsing. Laat het ons dus weten als u overweegt iets te veranderen. De kans bestaat dat we het niet meer doen.

– Het ontwerp is klaar op de dag van uw afspraak. Het wordt niet vooraf per e-mail verzonden! Indien nodig is er tijdens uw afspraak voldoende tijd om enkele wijzigingen in het ontwerp aan te brengen.

– Indien u niet op uw afspraak verschijnt of niet 24 uur van tevoren meldt dat uw afspraak moet worden geannuleerd of verplaatst, brengen wij 50% van het resterende bedrag voor uw tatoeage in rekening.

LOCATIE

Veerplein 6 
3331 LE, Zwijndrecht

SHOP INFO

Alleen open op afspraak.

SOCIAL MEDIA